lördag, januari 24, 2015

Fredag

Vår vandring gick sådär. Efter att ha gått runt ett varv eller två och varit väldigt osäkra på om det verkligen var meningen att man skulle kunna ta sig fram just där vi fått förklarat, kom till slut Securitas och begärde att få se vårt kort från hotellet. Vi såg helt enkelt ut som några som tänkte snylta på områdets faciliteter. Tji fick hon! Visade sig att bil krävdes, gick inte att vandra där. Vi la oss i solstol.

Kvällen har vi spenderat i Willemstad, ätit mycket gott på en restaurang som låg vid havskanten. Eftersom vi reserverat bord fick vi ett bra bord, kul!
Taxi hem, säkert och bra! Typ, dom kör väl inte överdrivet säkert kanske men vi blev i alla fall inte rånade! Och det är ju bra!

Imorgon blir det nog solig strand igen! Och tack vare den arsenal av solskyddskrämer jag hade med mig har vi faktiskt knappt bränt oss alls! Lite på foten men men.
Annat negativt: mycket knott på kvällarna. Pyttesmå, syns knappt. Lämnar stora utslag efter sig. På mig. De gillar inte Sebbe. Har fått utstå kommentarer som "det ser ut som att du har böldpest". Men är stark, bekommer mig föga! Saknar dock salubrin.

1 kommentar:

Anna Dora sa...

Så roligt att få följa er resa, tycker det ser lite otäckt ut med så mycket sol och värme. Tur att det finns fina svalkande drinkar till er.
Ha det bäst